به گزارش آیندگان
برترینها: اگه شما هم عاشق طعم فوق العادهی سیب زمینی پنیری هستین به ما بپیوندین. سیب زمینی پنیری راههای مختلفی برای تهیه کردن داره.
اما توی این نوشته ما به سیب زمینی پنیری ساده می پردازیم که همه با تهیه کردنش راحت باشن و براشون زمان گیر نباشه. اما همه میدونن که سیب زمینی با قارچ و پنیر یه چیز دیگه هست. برای خود من چندین دفعه پیش اومده که سیب زمینی پنیری فست فودی رو توی خونه تهیه کردم و دقیقا همانند سیب زمینی های رستورانی شده. برای همین این نوشته رو آماده کردم تا وقتایی که زمان دارین خودتون مشغول آشپزی بشین و از یه سیب زمینی پنیری خونگی خوشمزه لذت ببرین. یقیناً نظر میکنم سیب زمینی تنوری و توپ سیب زمینی سوخاری رو هم از دست ندین.
برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا باید سیب زمینی را خوب بشویید و پوست بگیرید.
مرحله دوم:
اکنون سیب زمینی ها را به پشتیبانی یک چاقوی تیز، به شکل خلال های درشت برش بزنید. مجدد سیب زمینی ها را بشویید و آبکش کنید. سپس روی یک دستمال خشک و تمیز قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود.
مرحله سوم:
سیب زمینی های خلالی را با روغن زیاد، نمک، فلفل، آویشن، رزماری و ادویه های دلخواه دیگر در ماهیتابه یا سرخ کن، سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. میتوانید مقداری زردچوبه اضافه کنید تا طلایی تر شوند.
مرحله چهارم:
در این مرحله از تهیه سیب زمینی پنیری فست فودی باید سیب زمینی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای تمیزی بگذارید تا روغنشان گرفته شود. اکنون آن ها را در سینی فر بریزید و به مقدار دلخواه انواع پنیر را روی آن بریزید. در صورت تمایل میتوانید مقداری فلفل دلمه ای تازه هم خرد کرده و به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم:
سینی فر را درون فر بگذارید تا در دمای حدودا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شود. هنگامی که پنیر روی سیب زمینی سرخ کرده کاملا ذوب شد، سینی را از فر خارج کنید. سیب زمینی پنیری را به همراه سس کچاپ خانگی، سس سیر و نوشیدنی خنک نوش جان کنید.
نکات کلیدی تهیه سیب زمینی پنیری
* برای تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر میتوانید همین مرحله های را در ماهیتابه روی گاز تکرار کنید تا حدی که پنیر ها ذوب شده و سیب زمینی ها نسوزند. یا این که میتوانید بعد از سرخ کردن سیب زمینی ها، تا هنگامی که تا این مدت گرم می باشند پنیر را روی آنها بریزید تا ذوب شود.
* برای تهیه سیب زمینی آب پز با پنیر باید ابتدا سیب زمینی ها را با پوست و به طور درسته، در قابلمه بپزید. هنگامی سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، پوستشان را بگیرید. اکنون سیب زمینی را به اندازه های مساوی برش دهید. مخلوط روغن زیتون، نمک، فلفل، آویشن و ادویه های دلخواه را به پشتیبانی براش روی سیب زمینی بزنید. مابین برش های سیب زمینی را از پنیر پر کنید. سپس سیب زمینی را در فر بگذارید تا سرخ شده و پنیرها ذوب شوند.
* راه فرد دیگر که برای تهیه سیب زمینی پنیری در فر دارید این است که سیب زمینی های آب پز شده را به اندازه های دلخواه برش دهید و سپس با پنیر همه سطح آن ها را بپوشانید. سپس در فر بگذارید.
* برای تهیه سیب زمینی با قارچ و پنیر ابتدا باید قارچ ها را با مقداری روغن تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود. سپس به همراه سیب زمینی ها مرحله به مرحله در سینی فر بچینید و روی آن ها را پنیر بریزید. منفعت گیری از انواع سوسیس یا کالباس و هم این چنین ذرت علتخوشمزه تر شدن این پیش غذا می شود.
* در روش دیگر برای تهیه سیب زمینی پنیری با قارچ میتوانید سیب زمینی های خلالی را در سیخ چوبی قرار دهید و روی آن را همانند عکس سس قارچ و پنیر بریزید. اگر دوست ندارید قارچ را تفت دهید، باید این پیش غذا را زمان بیشتری در فر بگذارید. اما در این صورت آب انداختن قارچ علتنرم شدن سیب زمینی ها خواهد شد.
* برای تردتر شدن سیب زمینی پنیری میتوانید قبل از سرخ کردن آن ها را ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس بالافاصله ۷ دقیقه در مخلوط آب و یخ بریزید. سپس آن ها را خشک کرده و سپس سرخ کنید.
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر
منبع