به گزارش آیندگان
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرمتر شدن هوا، مقدار تعریق بدن انسان نیز زیاد میشود و به این علت قسمت عمدهای از آب بدن از طریق عرق کردن از دست میرود.
آب برای نگه داری سلامتی ارگانهای گوناگون و تنظیم دمای بدن الزامی است. کمآبی بدن علتابراز مشکلاتی نظیر یبوست، اختلال در کارکرد قلب، کلیهها، کبد، عدم اعتدال سختی خون و … میشود.
با وجود این، مصرف آب بهاختصاصی در روزهای گرم سال، اصولی دارد که مراعات آنها به فراهم سلامتی زیاد تر افراد پشتیبانی میکند.
بهترین دمای آب نوشیدنی چهقدر است؟
آخرین مطالب
- ۷ برابر کارکرد بهتر؛ محققان برای خنکسازی تراشه به آب جوش روی آوردند_آیندگان
- انجام سالانه ۲۰۰۰ کاشت حلزون شنوایی برای کودکان در کشور_آیندگان
- استلانتیس برند مازراتی را نمیفروشد_آیندگان
- درگیری در باشگاه پرسپولیس کار را به وجود پلیس کشاند!_آیندگان
- ایندگان – رشد ۱.۵ درصدی مخاطبان سینما/ چشم امید گیشه به اکرانهای جدید_آیندگان
تعداد بسیاری از افراد برای رهایی از عطش زیاد و گرمای هوا، داخل آب یخ میریزند اما طب سنتی ایرانی پیشنهاد میکند که همه افراد در فصول گرم سال از آب خنک اما بدون تماس مستقیم با یخ منفعت گیری کنند و از مصرف آب یخ زده نیز پرهیز کنند.
بهترین زمان مصرف آب چه ساعتی است؟
متخصصان تغذیه و طب سنتی پیشنهاد میکنند که افراد برای پیشگیری از ابراز سوءهاضمه، از مصرف آب در میانه مصرف غذا خودداری کنند. از منظر طب ایرانی، بهترین زمان نوشیدن آب، یک تا دو ساعت بعد از صرف غذاست.
این چنین متخصصان بر این باورند که یک ساعت بعد از خوردن میوه بهترین زمان برای نوشیدن آب است تا مشکلی فهمید سیستم گوارشی فرد نشود.
یکی دیگر از پیشنهادهای طب سنتی، پرهیز از نوشیدن آب در زمان ناشتا بودن است.
طب سنتی ایرانی به مردم پیشنهاد میکند که در زمان انجام ورزشهای سنگین یا بلافاصله بعد از استحمام، از مصرف آب بهاختصاصی آب خنک خودداری کنند.
چه مقدار آب در طول روز بنوشیم؟
عمده افراد فکر میکنند که مصرف روزانه ۸ لیوان آب برای نگه داری سلامتی بدن الزامی است اما این فکر نادرست است.
متخصصان طب سنتی میگویند مقدار مصرف آب در هر فرد با دقت به مزاج او و فصل و اقلیمی که در آن قرار دارد، متفاوت است. با وجود این، به طور عمومی میتوان پیشنهاد کرد که به ازای هر ۱۰ کیلوگرم وزن بدن، بهتر است یک لیوان آب در طول روز مصرف شود.
طب ایرانی پافشاری میکند که آب باید به طور جرعهجرعه و در طول روز با حجم کم و در قولهای زیاد تر مصرف شود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر