به گزارش آیندگان
به گزارش گروه اجتماعی ، احمد اسماعیلزاده با اشاره به تبلیغات صورتگرفته در فضای مجازی درمورد فروش ویتامینها و مکملها برای پیشگیری از بیماری تب دنگی اظهار کرد: هیچگونه شواهد علمی متقن در رابطه نقش مکملهای غذایی در پیشگیری و کنترل علائم بیماری تب دنگی تا بحال وجود نداشته است و تبلیغات اراعهشده در این خصوص هیچگونه وجه علمی ندارد و مورد قبول وزارت بهداشت نیست؛ به این علت افراد جامعه نباید خودسرانه به مصرف مکملهای غذایی روی بیاورند.
او گفت: مصرف مکملهای غذایی در افرادی که دچار افتمواد مغذی خاصی می باشند، باید تحت نظر پزشک یا کارشناسان تغذیه صورت گیرد و مصرف بیرویه برخی از این مکملها میتواند برای سلامت انسان زیانآور باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت پافشاری کرد: هموطنان گرامی برای پیشگیری از بیماری تب دنگی به پیشنهادهای متخصصان و کارشناسان وزارت بهداشت دقت کنند و اطلاعات صحیح را از طریق وزارت بهداشت دریافت کنند و به اطلاعات غلط و گمراهکننده فضای مجازی که در زیاد تر موارد دارای منافع مادی برای برخی افراد می باشند، دقت نکنند.
اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: هموطنان گرامی فریب تبلیغات فضای مجازی در رابطه مکملهای غذایی و نقش آنها در پیشگیری و یا درمان علائم بیماری تب دنگی توسط برخی افراد سودجو را نخورند.
آخرین مطالب
- قدم مهم در درمان بیماریهای عصبی با تبدیل مستقیم پوست به سلولهای عصبی_آیندگان
- تماس از فرانسه با پرز: بیایید آشتی کنیم!_آیندگان
- گوشی تاشو هواوی Pura X با نمایشگر عریض و ۳ سنسور دوربین معارفه شد_آیندگان
- گوگل از هوش مصنوعی برای اراعه پیشنهادهای پزشکی به کاربران خود منفعت گیری میکند_آیندگان
- تیم ملی امارات برزیلی است_آیندگان
وی منفعت گیری از روغنهای گوناگون روی پوست را برای دور کردن پشه آئدس فاقد شواهد علمی مستند دانست و برخی تبلیغات صورتگرفته در این مورد را بی پایه و مبنا گفت.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در فضای مجازی اخیراً تبلیغاتی درخصوص منفعت گیری از روغنهای گوناگون همانند روغن نعناع، روغن میخک، روغن درخت چای یا اکالیپتوس بهروی پوست بدن بهمنظور دفع پشه آئدس، انتشار و در این تبلیغات ادعا شده است که با این روش فرد از گزش این پشه در امان میماند، درحالی که در هیچ منبع علمی مستنداتی برای اثربخشی این روغنها وجود ندارد و هموطنان در این عرصه نیز مواظب باشند که فریب عطاریها و افراد فاقد تحصیلات آکادمیک طب سنتی را نخورند.
اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: بهکارگیری هر عاملی در نگه داری سلامت انسان، نیازمند مستندات علمی است و بدون وجود مستندات علمی نمیتوان عامل یا مادهای را برای سلامت تجویز کرد.
انتهای مطلب/+
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر