به گزارش آیندگان
چرا سرخ میشویم؟ آیا این عکس العمل به خجالت، خودآگاهی، ناراحتی یا خوشحالی است؟ سالها است که دانشمندان تلاش کردهاند بفهمند چرا انسان سرخ میشود. مطمئناً، ما میدانیم که سرخ شدن بهطور اتفاقی اتفاق میافتد و برای تعداد بسیاری واکنشی خودآگاه است. اما دانشمندان برای اولین بار امکان پذیر بفهمند که چرا گونههای ما بهصورت ناگهانی قرمز خواهد شد.
دانشمندان برای این که بفهمند دقیقاً چهچیزی علتایجاد قرمزی در گونههای ما میشود، عکس ۴۰ نوجوان و جوان ۲۰ ساله را درحال خواندن ضبط کردند. سپس آنها را به دستگاه MRI مغزی متصل کردند تا خود را درحال خواندن تماشا کنند. مقصد این می بود که عکس شرکتکنندگان را هنگامیکه سرخ شدهاند ثبت کنند و سپس بفهمند که مغز آنها چطور به این سرخی عکس العمل مشخص می کند.
در این مطالعه، محققان دریافتند که سرخ شدن مستقیماً با قسمتهای برانگیختگی عاطفی و دقت مغز ما مرتبط است. در کمال شگفتی، علت قرمز شدن ما به هیچوجه به بخشی از مغز که در تصویرسازی درمورد افکار، نیات و رفتارهای خود یا دیگران دخالت دارد، وابسته نیست.
به این علت، بهنظر نمیرسد که سرخ شدن عکس العمل بدن ما به خجالت کشیدن یا خودآگاهی باشد. یقیناً، همانند هرچیزی که به مغز مربوط میشود، تحلیل سیگنالهای ارسال شده توسط آن موضوعی پیچیده است.
آخرین مطالب
- تشکر از بازیکن فداکار نساجی در بابل (عکس)_آیندگان
- قدم مهم در درمان بیماریهای عصبی با تبدیل مستقیم پوست به سلولهای عصبی_آیندگان
- تماس از فرانسه با پرز: بیایید آشتی کنیم!_آیندگان
- گوشی تاشو هواوی Pura X با نمایشگر عریض و ۳ سنسور دوربین معارفه شد_آیندگان
- گوگل از هوش مصنوعی برای اراعه پیشنهادهای پزشکی به کاربران خود منفعت گیری میکند_آیندگان
محققان این چنین دریافتند که زنان در این گروه نسبت به مردان زیاد تر در معرض قرمز شدن قرار داشتند، که این نوشته سوالات فرد دیگر را تشکیل کرد.
در نهایت، این تیم میگوید که نتایج و یافتههای آنها همه انها باید با دقت تفسیر شوند. آنها این چنین میخواهند نتایج بیشتری را با گروهی متنوعتر بهدست آورند تا ببینند شرایط در محدودههای سنی گوناگون چطور تحول میکند. یقیناً، این که آیا این نتایج دقیق در یک گروه بزرگتر و متنوعتر تکرار خواهد شد یا خیر، مبهم است.
اما احتمالا ما یک قدم به تشکیل توضیحی مناسب درمورد علت سرخ شدن انسان نزدیکتر شده باشیم.
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر