به گزارش آیندگان
به گزارش گروه اجتماعی ، نفیسه حسینی یکتا؛ مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در اغاز برگزاری چهارمین جشنواره طب ایرانی، این اتفاقات را فرصتی مورد قیمت برای متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان به طب ایرانی دانست تا ضمن معارفه آخرین یافتهها و دستاوردهای علمی در این عرصه، با ظرفیتهای این طب آشنا شوند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به ظرفیتهای طب ایرانی در پیشگیری و کنترل بیماریها بر الزام ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت سرزمین پافشاری و فرمود: امسال محور اختصاصی چهارمین جشنواره طب ایرانی «ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت» است و این اتفاقات فرصتی مغتنم برای معارفه هرچه بهتر ظرفیتهای این طب و این چنین تشکیل عرصههای ملزوم برای ادغام آن در نظام سلامت سرزمین است.
وی با اشاره به اسناد بالادستی سرزمین از جمله بند ۱۲ سیاستهای کلی سلامت که به شناساندن، تبیین، ترویج و گسترش طب ایرانی تعلق دارد؛ تصریح کرد: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت میتواند یکی از قابلیتها و توانمندیهای سیستم سلامت سرزمین ما باشد که بر شاخصهای سلامت و اقتصاد آن مؤثر است.
حسینییکتا با اظهار این که “امروزه تعداد بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در حال قانونگذاری برای منفعت گیری از ظرفیتهای طبهای سنتی و مکمل کنار طب رایج می باشند.”، افزود: در سرزمین ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان اراعه خدمات طب سنتی و مکمل و طب تلفیقی در دنیا باشیم.
وی این چنین با یادآوری نقش آموزش و پژوهش در گسترش این طب و با اظهار این که “پژوهشگران ما در حوزه طب و داروسازی سنتی برای چندمین سال متوالی در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.”، خاطرنشان کرد: با حمایتاز پژوهشهای علمی و ترقی سطح آموزش در حوزه طب ایرانی، میتوانیم به پیروزیهای بزرگی در این عرصه دست یابیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه به پیروزی دیدنی جشنواره سوم اشاره و این اتفاقات مهم را فرصتی بینظیر برای تبادل دانش و ازمایش ها در حوزه طب ایرانی دانست و ابراز امیدواری کرد که جشنواره چهارم با شراکت پژوهشگران و علاقهمندان به این حوزه باشکوهتر از قبل برگزار شود تا گامی مهم در جهت نگه داری و احیای طب ایرانی، این میراث مورد قیمت فقط ملی باشد.
انتهای مطلب/+
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر