به گزارش آیندگان
سازندگان ساز ایران نقل کردند؛
«جشنواره عبدالقادرمراغی» ؛ رویدادی درخشان با ظرفیت جهانی
«جشنواره موسیقی عبدالقادرمراغی» در روزهای دوم تا چهام دی ماه ۱۴۰۳ در حالی در شهر مراغه برگزار شد که میزبان ۲۰ گروه موسیقی برجسته از سراسر سرزمین می بود.
تاریخ : شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۴۶
یکی از قسمتهای مهم این اتفاقات، «نمایشگاه سازندگان ساز» می بود که در نگارخانه استاد نیکخو برگزار شد.
این نمایشگاه با وجود ۱۲ نفر از برترین سازندگان ساز سرزمین برگزارو استقبال گستردهای را از سوی هنرمندان و علاقهمندان به موسیقی سنتی به همراه داشت. این اتفاقات نشان ازعمیق بودن علاقه فرهنگی جامعه به موسیقی سنتی و سازهای اصیل ایرانی می بود.
اهداف برگزاری جشنواره
جشنواره عبدالقادر مراغی ، اهداف گستردهای را جستوجو میکند که شامل معارفه هنرمندان برجسته، تقدیر از آثار برگزیده موسیقیدانان آذربایجان و این چنین تحکیم جایگاه موسیقی سنتی و ایرانی در جامعه است . این درحالی است که نگه داری و اشاعه هنر موسیقی، تجمیع ازمایش ها هنرمندان، برقراری ربط مستقیم بین هنرمندان و هنرآموزان، حمایتاز خلاقیتهای هنری و شناخت فرم و محتوای کیفی گونههای گوناگون موسیقی نیز از جمله دیگر اهداف این جشنواره به شمار می رود.
سپاس از برگزارکنندگان
سازندگان ساز و سازگران این چنین ضمن سپاس از کوششهای همه دستاندرکاران جشنواره ، از نادر سلامت ، مدیرروابط عمومی شهرداری مراغه ، طغرل طهماسبی ، دبیر علمی جشنواره، یوسف عبدی ، دبیر جشنواره، هادی رستگار، ریاست انجمن موسیقی ایران دفتر مراغه، ناصر نصیری ، طراح پوستروهویت بصری جشنواره، مسعود مقدم حیدری ، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و هنری ریرا و مدیر قسمت رسانه، حامد جودی ، مجری جشنواره، ابراهیم عابدزاده ، مدیر تیم عکاسی و فیلمبرداری) ، قشنگ امامقلینسبت ، مدیر تیم تشریفات، سعید حیدری ، مدیر تالارعبدالقادر مراغی و همه هنرمندان و علاقهمندان این جشنواره سپاس کردند.
بازرس کانون سازندگان ساز ایران : رویدادی با چشمانداز جهانی
به گازارش خبرنگار ما ، شاهرخ حاتمی، بازرس کانون سازندگان ساز ایران و میهمان اختصاصی این جشنواره نیز ضمن تقدیرازکیفیت برگزاری این اتفاقات با گفتن این که این جشنواره درحالی با دقت و برنامهریزی حرفهای برگزار شد که ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک اتفاقات بینالمللی را دارد افزود: کانون سازندگان ساز ایران این ظرفیت و آمادگی را دارد تا همه ازمایش ها خود را در اختیار دبیرخانه این جشنواره قرار دهد تا در سال های آینده، ناظر برگزاری این جشنواره به طور بینالمللی باشیم.
قابل ذکر است این جشنواره ، با استقبال گرم مردم و هنرمندان و این چنین برنامهریزی حرفهای، توانست جایگاهی ممتاز در بین رویدادهای فرهنگی و هنری سرزمین کسب کند و گامی مهم در راستای اعتلای موسیقی سنتی ایران بردارد.
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر
منبع