انتخاب بهترین مدل وان شستشوی سبزی صنعتی، در فرآیند شستشو و آماده سازی سبزیجات در کارگاهها و صنایع بزرگ بسیار کمک می کند و از آنجایی که این دستگاه ها ویژگی های متفاوتی دارند، می توان تاثیر زیادی بر کیفیت و سرعت فرآیند شستشو داشته باشند. در این مطلب به ویژگی ها و مشخصات بهترین مدل وان شستشوی سبزی صنعتی اشاره کرده ایم.
معرفی وان شستشوی سبزیجات
وان شستشوی سبزیجات برای شستن سبزیجات استفاده می شود چرا که سبزی ها نسبت به میوه ها در معرض آلودگی بیشتری هستند و نیاز به تمیز کردن بیشتری دارند. برای شستشوی آسان در حجم بالا باید از دستگاه مکانیزه شستشوی سبزیجات و وان شستشو استفاده کرد چرا که صنایع غذایی و مشاغل صنعتی به دلیل استفاده زیاد، باید برای شست و شوی سبزیجات از وان شستشوی اتوماتیک استفاده کنند.
انواع وان شستشوی میوه و سبزی
برای شستشوی اتوماتیک انواع میوه جات و سبزیجات مانند قارچ، سیب زمینی، سبزی و… باید از انواع دستگاه های شستشوی میوه و سبزیجات برای گل زدایی و آنزیم زدایی استفاده کنید. بدنه اکثر این دستگاه ها تمام استیل هستند و دارای بالابر تخلیه میوه و سبزی می باشند. انواع وان صنعتی شستشوی سبزی شامل مدل های زیر می شود:
- وان ساده: مدل های ابتدایی دستگاه های شستشوی سبزی و میوه، شامل وان ها و استخرهای ساده می شود که میوهها و مواد اولیه به داخل آب ریخته و مواد ضد عفونی کننده اضافه می شود و پس از مدتی از آب خارج می شوند. این دستگاه از لحاظ بهداشتی استانداردهای بالایی ندارد و تنها قادر به حذف آلودگی های سطحی است.
- وان شستشوی موتور دار: در برخی از وان ها از موتورهایی برای گردش آب استفاده شده که باعث تمیزتر شدن محصولات می شود. این وان ها که به نام موتور دار یا اتوماتیک شناخته می شوند، با چرخاندن میوه ها و سبزیجات در آب و تزریق اکسیژن به آن، آلودگی ها و گرد و خاک را به طور کامل از بین می برند.
- دستگاه مکانیزه شستشوی سبزیجات به همراه خشک کن: برخی از مدل های دستگاه و وان شستشو دارای قابلیت های پیشرفته تری می باشند و پس از شستشو، از خشککن های اتوماتیک برای خشک کردن محصولات استفاده می کنند. این دستگاه ها به ویژه برای شستشوی محصولات حساس بسیار مناسب هستند.
- دستگاه و وان شستشوی کامل: دستگاه شستشوی و وان کامل گران ترین مدل دستگاه و وان مواد غذایی هستند که علاوه بر شستشو و خشک کردن، عملیات سورتینگ و پولیش را نیز انجام می دهند.
کاربرد انواع دستگاه مکانیزه شستشوی سبزیجات
- رفع آلودگی
- از بین بردن لکه های روی میوه ها و سبزیجات
- تمیز کردن کامل میوه ها و سبزیجات
- ضدعفونی و گندزدایی مناسب
- جداسازی میوه ها و سبزی های فاسد
- شستشوی سریع و بهداشتی
- پاکسازی مواد سمی و آفت کش ها
- حفظ کیفیت
- شستشو و خشک کردن همزمان
- استفاده در صنایع بزرگ و کارخانجات
- شستشوی انواع سبزیجات حساس
- کاهش زمان فرایند شستشو
ویژگی های بهترین مدل وان شستشوی سبزی صنعتی
امروزه به جز روش های سنتی و دستی، برای شستشوی سبزیجات در کارخانه ها، دستگاه های شستشوی میوه و سبزی صنعتی برای حجم های بالا مورد استفاده قرار می گیرند. دستگاه های شستشوی سبزیجات دارای مدل های تک وان و سه وان بوده که به طور خاص برای استفاده صنعتی طراحی شده و گزینه ای مناسب برای کسانی می باشد که نیاز به شستشوی سبزیجات به طور عمده دارند. این دستگاه ها مجهز به سیستم چرخش آب بوده و قابلیتهایی مانند حشره گیری، آنزیم زدایی و گل گیری سبزیجات را دارند. یکی از مدل های پرفروش این دستگاه دارای مشخصات زیر می باشد:
ابعاد دستگاه |
|
برق مصرفی | ۲.۵ کیلو وات، ۲۲۰ الی ۳۸۰ ولت، تک فاز و سه فاز |
ظرفیت آب | ۵۰۰ لیتر |
جنس دستگاه | تمام استیل |
سیستم گندزدایی | دارد |
سیستم چرخش آب | دارد |
دستگاه هایی که نیاز بیشتری از مشتریان را برآورده می کنند، معمولا در لیست پرفروش ها قرار می گیرند، اما هر دستگاه بسته به نیاز مشتریان بازار خاص خود را دارد. شرکت بهفر ماشین اطلس البرز تولید کننده دستگاه های صنعتی شستشوی میوه و سبزی با ویژگی های مورد نیاز مشتریان می باشد.
نحوه کارکرد وان شستشوی سبزی
دستگاه شستشوی سبزیجات دارای مخزنی از جنس استیل بوده که آب را به وسیله پمپ به داخل وان وارد کرده و با ایجاد حباب های ناشی از تبلور، محصولات را درون وان به گردش در میآورد. فرآیند کار این دستگاه به طور کلی شامل مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا سبزیجات باید فاقد خرابی باشند و هر سبزی خرابی باید جدا شود. این کار به صورت دستی و با استفاده از میز بازرسی یا نوار دستچین انجام می شود تا سبزی های سالم از خراب ها تفکیک شوند.
- مرحله دوم: پس از جداسازی سبزی های سالم، آنها از گل و لای پاکسازی می شوند و سپس از وان اول به کمک نوار مدولار به مرحله سوم انتقال داده می شوند. نوار مدولار دستگاه دارای صفحات مشبک و پله دار است که به انتقال سبزیجات کمک می کند.
- مرحله سوم: در این مرحله از سیستم چرخشی آب استفاده شده که موجب صرفه جویی در مصرف آب می شود و پس از تصفیه دوباره به مخزن باز می گردد. مواد انگل زدای مورد نیاز به آب اضافه شده و پس از شستشو، سبزیجات به کمک نوار مدولار از وان دوم به سوم انتقال می یابند.
- مرحله چهارم: محصولات در این مرحله وارد دستگاه ضد عفونی شده تا آلودگی ها، کودهای شیمیایی و حیوانی به طور کامل از بین بروند. انتخاب ماده ضد عفونیکننده به عواملی مختلف بستگی دارد.
- مرحله پنجم: شستشوی نهایی در این مرحله انجام می شود و خروجی وان سوم به نوار استیل آبکشی هدایت می شود.
- مرحله ششم: در آخرین مرحله، سبزیجات به نوار مدولار منتقل شده و برای آبکشی و خشک کردن از دستگاه خارج می شوند.
راه اندازی خط شستشوی سبزیجات
خط کامل شستشو شامل ماشین آلات تکمیلی دیگری می شود که به شرح زیر هستند:
- نوار بازبینی سبزیجات و میوه ها (قرار دادن قبل از دستگاه شستشو برای پاک شدن از مواد خارجی)
- نوار استیل آبکشی (قرار دادن بعد از دستگاه های شستشو اتوماتیک برای آبکشی نهایی میوه و سبزیجات)
- آبگیر سانتریفیوژ (قرار دادن در انتهای خط شستشو به منظور گرفتن آب روی سطح سبزیجات)
همچنین در صورتی که می خواهید سبزیجات را سرخ یا بسته بندی کنید نیز باید دستگاه های زیر را تهیه نمایید:
- دستگاه آنزیم زدایی
- دستگاه ضدعفونی میوه و سبزی
- دستگاه سبزی خردکن بشقابی
- دستگاه سبزی خردکن صنعتی
- دستگاه سبزی خردکن
- دستگاه خشک کن میوه و سبزی
- دستگاه بسته بندی فویل سیل
- دستگاه بسته بندی وکیوم
- دستگاه بسته بندی سبزی و میوه خشک
خرید دستگاه وان شستشوی سبزی و میوه
خرید دستگاه وان شستشوی سبزی و میوه یکی از مراحل مهم در فرآیند شستشوی محصولات کشاورزی است که برای حفظ کیفیت و بهداشت محصولات بسیار ضروری است. این دستگاهها برای شستشوی میوهها و سبزیجات به طور گستردهای در صنایع مختلف مانند کشاورزی، بستهبندی، رستورانها و فروشگاهها مورد استفاده قرار میگیرند.
هنگام خرید این دستگاه صنعتی باید به چند نکته توجه کنید:
- ظرفیت و اندازه دستگاه باید با توجه به حجم میوه ها و سبزیجاتی که قصد شستشو دارید، انتخاب شود.
- جنس و کیفیت مواد ساخت دستگاه باید از استیل ضد زنگ باشد تا طول عمر بالا و مقاومت در برابر آب و مواد شوینده داشته باشد. اگر قصد دارید در مورد کاربرد ورق استیل در ساخت تجهیزات صنایع غذایی بدانید، کلیک کنید.
- سیستم شستشو و حباب سازی داشته باشد تا آلودگی ها و گرد و غبار را از بین ببرد و سبزیجات و میوهها را به خوبی تمیز کند.
- سیستم تصفیه آب برای کاهش مصرف آب باید وجود داشته باشد چرا که این ویژگی میتواند از نظر اقتصادی بسیار مفید باشد.
- سهولت در نگهداری و تمیزکاری به منظور حفظ بهداشت و طول عمر دستگاه بسیار مهم است.
- به گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه نیز توجه داشته باشید تا در صورت بروز مشکل، بتوانید تعمیرات لازم را انجام دهید.
در نهایت قبل از خرید، حتما نیازهای خود را مشخص کنید و از مشاوره های تخصصی بهره مند شوید. ۰۹۱۲۵۸۸۳۴۶۹