به گزارش آیندگان
محققان در پژوهش جدیدی دریافتند مصرف چای سیاه، انواع توتها، مرکبات و سیب میتواند به انسان پشتیبانی کند دوره پیری سالمتری داشته باشد.
بر پایه گزارش ScienceDaily، محققان دانشگاه ادیثکوان، دانشگاه کوئینز بلفاست و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد دریافتند غذاهای غنی از فلاونوئیدها میتوانند به افت عوامل پیری ناسالم همانند ضعف، اختلال در کارکرد بدنی و ضعف سلامت روان پشتیبانی کنند. فلاونوئیدها در انواع توتها، سیب، پرتقال و چای سیاه یافت خواهد شد.
تحقیقات قبلی نیز نشان داده بودند افرادی که زیاد تر فلاونوئید مصرف میکنند، عمر طویلتر دارند و گمان ابتلا به بیماریهای مزمن همانند زوال عقل، دیابت یا بیماری قلبی در آنها کمتر است. اکنون محققان در پژوهش تازه منفعت دیگر فلاونوئیدها را آشکار کردهاند: داشتن دوره پیری سالمتر.
ربط مصرف چای سیاه و توتها با پیری سالمتر
بر پایه مقاله انتشار شده در The American Journal of Clinical Nutrition، محققان دادههای ۶۲ هزار و ۷۴۳ زن و ۲۳ هزار و ۶۸۷ مرد بالای ۲۴ سال را تجزیهوتحلیل کردند. آنها دریافتند زنانی که بیشترین مصرف فلاونوئید را داشتند، در قیاس با افراد دیگر، ۱۵ درصد ریسک ضعف کمتر، ۱۲ درصد خطر اختلال کارکرد فیزیکی کمتر و ۱۲ درصد خطر مشکلات سلامت روان کمتری داشتند. اگرچه این پیوند در مردان کمتر مشاهده شد، بارهم مصرف زیاد تر فلاونوئید با سلامت روان بهتر مردان در پیری مرتبط می بود.
آخرین مطالب
- دیجیکالا اجرا کرد: کمپین «به قیمتش میارزه» برای خرید هوشمندانه لوازم خانگی_آیندگان
- ایجنت کدنویسی Codex برای ChatGPT معارفه شد_آیندگان
- ۳ علت مهم سقط جنین در کشور_آیندگان
- گوگل به علت نقض قوانین ضدرقابتی اتحادیه اروپا با شکایتی ۱۳ میلیارددلاری روبه رو شد_آیندگان
- ایندگان – تله فیلم «گرگ خاکستری» داخل پیش تشکیل شد_آیندگان
پروفسور «آیدین کسیدی» (Aedin Cassidy)، نویسنده ارشد این پژوهش، میگوید: «فلاونوئیدها بهعلت افت استرس اکسیداتیو و التهاب، بهبود سلامت رگهای خونی و پشتیبانی به نگه داری توده عضلانی اسکلتی شناخته شدهاند. همه اینها برای جلوگیری از ضعف و نگه داری کارکرد فیزیکی و سلامت روان در تاثییر افزایش سن مهم می باشند.»
او میگوید مصرف منظم مواد غنی از فلاونوئید همانند انواع توتها، سیب، پرتقال و چای میتواند با افت خطر ضعف، زوال جسمی و کم شدن سلامت روان به داشتن پیری سالمتر پشتیبانی کند.
پیشازاین نیز محققان دانشگاه هاروارد با بازدید دادههای بیشتر از ۱۰۵ هزار زن و مرد طی ۳۰ سال دریافتند رژیم غذایی سالم و غنی از غذاهای گیاهی و مصرف کمتر غذاهای حیوانی و فوقفرآوریشده با سلامت شخص در پیری مرتبط است.
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر