به گزارش آیندگان
به گزارش گروه اجتماعی ، مهدی پیرصالحی؛ رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری اجلاس سراسری معاونان غذا و داروی سرزمین به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درمورد با اهمیت ترین عمل های و برتریهای این سازمان گفت.
وی با پافشاری بر رویکرد افت دغدغههای بیماران، او گفت: سازمان غذا و دارو در عرصههای دارو، غذا، تجهیزات پزشکی، مکملها، داروهای گیاهی و شیر خشک فعالیت دارد و در حوزههایی همچون فراهم ارز، امور گمرکی و نقدینگی نیز با دستگاههای گوناگون همکاری میکند.
وی درمورد توزیع دارو، خبرداد که ۹۰ درصد داروها مبتنی بر نیاز داروخانهها و بدون سهمیهبندی توزیع میشود. با این حال، بهعلت مراجعات بالای درمانی در شیراز، افزایش سهمیه دارویی استان فارس در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو از منفعتگیری از هوش مصنوعی برای هدفمندسازی تخصیص دارو خبر داد و این عمل را گامی برای توزیع عادلانهتر و از بین بردن ناهماهنگیها دانست.
آخرین مطالب
- «ساپینتو» قراردادش را با استقلال امضا کرد_آیندگان
- جزئیات فعالیت های آموزشی و آزمون های دانشگاه های علوم پزشکی سرزمین اظهار شد_آیندگان
- اقتصاد در زمان جنگ: چطور از داراییهای خود در شرایط جنگی محافظت کنیم؟_آیندگان
- اتحادیه ژیمناستیک آسیا علیه جنایت؛ عکس العمل خشمگین به شهادت مظلومانه تارا ۸ ساله!_آیندگان
- ایندگان – «پنگوئن» و «بیبرادر» در شبکه نمایش خانگی_آیندگان
وی این چنین بر ساماندهی بازار داروهای قاچاق پافشاری کرد و او گفت: داروهای قاچاق غالباً تقلبیاند و تهدیدی برای سلامت مردم محسوب خواهد شد. باید با افزایش آگاهی عمومی و تشدید نظارتها، مصرف این داروها افت یابد.
وی درمورد تأثیر تحریمها نیز تصریح کرد: اگرچه قسمت سلامت بهظاهر از تحریمها مستثنی است، اما در عمل، محدودیتهای مالی و عدم همکاری شرکتهای خارجی، فراهم برخی اقلام دارویی را دشوار کرده است.
رئیس سازمان غذا و دارو درمورد شیر خشک، فرمود: تشکیل داخل در فراهم نیاز سرزمین نقش اساسی دارد، اما در رابطه شیر خشکهای رژیمی و متابولیک هم چنان با چالشهایی به علت محدودیتهای بینالمللی روبه رو هستیم.
پیرصالحی با پافشاری بر لزوم حمایتاز تشکیل داخل او گفت: بیشترین نیاز دارویی سرزمین از محل تولیدات داخلی فراهم میشود و سیاست اصلاح قیمتها با مقصد پایداری تشکیل و مقابله با کمبودها جستوجو شده است.
وی خواستار دقت زیاد تر پزشکان در تجویز داروهای مشابه با تخصص شد تا این داروها مشمول پوشش بیمهای قرار گیرند.
رئیس سازمان غذا و دارو این چنین از شناسایی بیشتر از هزار سایت و صفحه مجازی متخلف در حوزه فروش داروهای گیاهی خبر داد و نسبت به تبلیغات فریبنده برخی داروهای غیرمجاز هشدار داد.
وی او گفت: زیاد تر این داروها حاوی ترکیبات خطرناکی چون آمفتامین می باشند و میتوانند تبدیل اعتیاد شوند.
پیرصالحی در ادامه با اشاره به بدهیهای دانشگاههای علوم پزشکی، از برداشت ۲۰ هزار میلیارد تومان از صندوق گسترش ملی مطابق دستور مقام معظم رهبری برای پشتیبانی به تسویه این مطالبات خبر داد.
وی درمورد مطرح دارویار نیز او گفت: این مطرح به علت عدم همکاری برخی نهادها از ابتدای اجرا با چالشهایی مواجه بوده و تفاهمنامههای جدیدی برای مدیریت بهتر آن در حال انعقاد است.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر