به گزارش آیندگان
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، در ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی، سنت مورد قیمت نذر و اطعام در بین مردم جایگاه اختصاصیای دارد و تعداد بسیاری از هموطنان به طبخ و توزیع نذورات در هیئات مذهبی و منازل میپردازند.
دقت به برخی نکات بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری میتواند ضامن سلامت عزاداران باشد که این نکات در ادامه آمده است:
۱. پخت و پز غذا را در محیطی کاملا تمیز و بهداشتی انجام دهید. مراعات بهداشت توسط دستاندرکاران تهیه غذا شامل شستوشوی دستها، منفعت گیری از ماسک، دستکش و کلاه یکبارمصرف الزامی است.
۲. مواد اولیه موردنیاز برای تهیه نذری را از فروشگاهها و اماکن معتبر و بهداشتی خریداری کنید، این چنین از گوشتهایی که در کشتارگاههای معتبر توزیع شده و مورد تایید سازمان دامپزشکی است، منفعت گیری کنید.
آخرین مطالب
- گلکسی S26 زیر سایه بحران حافظه؛ تلاش سامسونگ برای جلوگیری از تأخیر_آیندگان
- لامبورگینی تمراریو با کیت بدنه دلنشین معارفه شد + عکس_آیندگان
- محتوای بزرگسالانه در ChatGPT از سهماهه اول سال ۲۰۲۶ آزاد میشود_آیندگان
- سندروم ویبره خیالی: توهم لرزش گوشی در عصر دیجیتال_آیندگان
- آب معدنی در بطریهای پلاستیکی چندان سالم نیست_آیندگان
۳. غذاهای خام و پخته را در کنار هم در یخچال یا سردخانه قرار ندهید.
۴. بیشتر از یکبار از روغن سرخ کردنی منفعت گیری نکنید.
۵. سبزیجات را به طور کاملا بهداشتی شستوشو دهید.
۶. غذاها را در ظروف دربسته توزیع کنید.
۷. از سرو چای داخل لیوانهای پلاستیکی یکبار مصرف خودداری کنید و از لیوان کاغذی منفعت گیری کنید.
۸. از نمکهای بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهیه و پخت غذا و برنج منفعت گیری کنید.
۹. غذاهای آماده توزیع را بیشتر از دو ساعت قبل از مصرف، بیرون نگهداری نکنید؛ بعضاً هیئتها و نذر دهندهها غذا را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران بسته بندی میکنند که این کار علتبه خطر افتادن سلامت عزاداران میشود.
۱۰. از آب آشامیدنی سالم و یخهای بهداشتی برای توزیع نوشیدنیها و شربت منفعت گیری کنید.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
فرهنگ وهنر